Wie ben ik?

Ik ben Monique 38 jaar jong. Mijn lievelingskleur is Roze. ik ben getrouwd met de liefste man. Hij heet Roy en helpt mij met alle zakelijke dingen en de bestellingen. Wij hebben samen drie kinderen. Ze hebben een duidelijke mening over geurtjes en die kan ik altijd goed gebruiken. Ook vinden ze het leuk om te helpen. Ik werk in de kinderopvang wat ik echt super tof vind om te doen.

Mijn hobby? Geurtjes! Ik ben gek op geurtjes, parfum voor in huis. Heerlijk genieten ontspannen en weg dromen bij een heerlijke geur en bij geur krijg ik ook steeds een ander gevoel.

Ook het maken van zeepjes vind ik erg leuk om te doen. Elke keer is het een verrassing bijna elk zeepje is uniek en dat maakt het zo leuk. Kleuren die in elkaar overlopen zo mooi om te zien. Ik word er echt blij van.

Omdat wij hopen dat jullie er net zo blij van worden hebben we deze webshop gemaakt. U kunt ons altijd een berichtje sturen als U een wens heeft die er niet tussen staat. Wij zullen gaan kijken wat er mogelijk is.

Omdat roze mijn lievelingskleur is, is mijn logo natuurlijk roze. Omdat ik het roze logo niet op alle artikelen vind passen heb ik er voor gekozen om het logo ook in het grijs te maken. Daarom ziet u soms een Roze logo en soms het grijze logo voorbijkomen.

Mocht u onze producten zo leuk vinden om ze in uw eigen winkel te verkopen dat is ook mogelijk neem dan contact met ons op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Het Roze logo

Het grijze logo

Soja-wax

De Sojawax die ik gebruik is volledig ecologisch en daardoor geheel milieuvriendelijk. De Soja Wax is verbouwd zonder herbiciden en pesticiden en is niet genetisch gemanipuleerd. De wax is 100% plantaardig, daarnaast geheel biologisch afbreekbaar en bevat ook geen giftige stoffen. De Ecologisch Sojawax staat verder bekend om zijn langere brandduur. Daarnaast walmt het minder wat zeker een vooruitgang is voor mensen met allergie├źn.

De geurtjes die we in de waxmelts gebruiken: Het eventuele gebruik van de naam van de originele (designers-)geuren en de uitleg zijn enkel en alleen bedoeld om onze klanten een idee / vergelijking van de geur te geven en in geen enkel geval om de klant te misleiden of om misbruik te maken van de originele (designers-)naam en/of het bijbehorende handelsmerk.

De cupjes zijn recyclebaar en mogen bij het plastic afval.

zeep

Voor het maken van de zeepjes gebruik ik gietzeep. Deze zeep is 100%vegan en dus ook niet op dieren getest. De zeep smelt bij ongeveer 50 graden.

Voor zeep die wordt gebruikt voor cosmetisch gebruik zitten bepaalde regeltjes i.v.m. de veiligheid dit heeft te maken met de hoeveelheid geur en kleur die er aan wordt toegevoegd. Daarom zijn sommige decoratieve zeepjes echt alleen bedoelt voor decoratie. De zeepjes die cosmetisch gebruikt worden houd ik me natuurlijk aan deze regeltjes.

Sommige zeepjes worden gekleurd met mica-poeder. Deze poeder bevat geen dierlijke producten en is ook niet op dieren getest. Het geeft een parelmoer effect in de zeep. ook gebruik ik vloeibare kleurstof deze is FDA goedgekeurd en veilig - deze kleurstoffen zijn gemaakt met ingredi├źnten van voedingskwaliteit die giftig, rijstvrij, roestvrij, veganistisch, dierproefvrij en babyvriendelijk zijn.

De geuren die we in de zeep gebruiken: Het eventuele gebruik van de naam van de originele (designers-)geuren en de uitleg zijn enkel en alleen bedoeld om onze klanten een idee / vergelijking van de geur te geven en in geen enkel geval om de klant te misleiden of om misbruik te maken van de originele (designers-)naam en/of het bijbehorende handelsmerk.

geur

Het eventuele gebruik van de naam van de originele (designers-)geuren en de uitleg zijn enkel en alleen bedoeld om onze klanten een idee / vergelijking van de geur te geven en in geen enkel geval om de klant te misleiden of om misbruik te maken van de originele (designers-)naam en/of het bijbehorende handelsmerk.